På vår resa har vi överallt blivit möta av värme och människor passionerade över sitt land, sin stad och sina råvaror. I Orvieto kom borgmästaren och hälsade på oss. På Monteleone D´Orvieto blev vi mötes och välkomnade av stor grupp invånare stolta att guida oss runt i sin stad. Och i Terracina följdes vår resa av journalisten lokala journalisten Laura Marano från tidningen Terracina Live. Den artikeln och bilder från Lauras perspektiv hittar ni här.

Också på sociala media har vi märkt av aktiviteten. Eftersom jag är mindre aktiv på Facebook, märkte jag av min aktivitet mer på Instagram. Många Italienare har följt vår resa och några större IG Italien grupper. En av dem IG_Italia_ plockade upp en av mina bilder och den fick ett hyfsat antal gilla.

 

 

Translation;
This is your time. Blogtour was followed by local media in Umbria and Lazio. Follow the link above to see the article about the tour.

 

Källa: [This is your time.]

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *