Cocoon Meeting

 

För några veckor sedan skickade en vän till mig en bild på ett nytt matställe som skulle öppna. I helgen lade en annan vän upp en bild på Facebook, ett nytt ställe de varit på. Det visade sig vara samma ställe. Och eftersom det såg mysigt ut och vi hade en ledig söndag, så åkte vi dit. Cocoon Eating and Meeting. Kristianstad, Degeberga, eller mer korrekt Borråkra.

 

På toppen av Degeberga backar. På landet. Bland skogar och vandringsvägar. På promenadavstånd till Forsakar. Tio minuter till havet. Tre mil till en sandstrand. Där hittar man den ombyggda lilla gården som idag är både konferenshotell, bed and breakfast och restaurang. Allt har byggts, renoverats och dekorerats med omtanke och hänsyn till gammalt och nytt. Modernt och stilrent men med detaljer som möbler från en annan tid. Det finns till och med ett litet utomhusspa.

 

Och trots att Cocoon Eating bara varit öppet en vecka har de haft massor att göra. På pizzakvällarna serveras tre sorters pizza från den vedeldade ugnen. Du behöver inte välja. Du får en nybakad slice pizza så länge du vill och från vilken pizza du vill så länge du vill. Pris? 150 kronor. Och om du har en “sweettooth” som mig, så lämnar du plats till en efterrättspizzan med nutella, banan och bär. Och har ni tur som vi, så får ni en av de där underbara sommarkvällarna när allt doftar gott, smakar bättre och livet bara är som bäst.

 

Cocoon 1

Cocoon 2 Cocoon 3 Cocoon 4 Cocoon 5 Cocoon 6 Cocoon 7

 

Translation;
There are a lot of amazing places in the south of Sweden. On of them is the smal hotel Cocoon Eating and meeting. We went there on an amazing summerday for pizza and had the best sunday. 

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *