Kiruna

 

För ovanlighetens skull var jag uppe tidigt idag. Ja, tidigt för mig innebär vid tio. Så jag föreslog brunch för mannen, som självklart var Formel-1 snabb med att tacka ja. Att tacka nej till ett sådant här tillfälle vore som att missa en solförmörkelse, man får bara möjligheten ungefär vartannat år.

 

Så vi promenerade ner på stan och hamnade på Fredholms. För hundrafem kronor får man en brunchbuffé som är lite annorlunda, men riktigt riktigt god [gurkmajonäsen är sanslöst god]. Rekommenderas varmt. Dessutom blev jag idag med mössa. Ja det kan låta konstigt. Men jag tror inte jag har ägt någon mössa sedan jag var sju. Men inför Kiruna resan kände jag, att det kanske vore dumt att utmana ödet med kylan… och kanske mannens öron med tjat om hur kallt det är just om öronen.

 

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *