Jag är väl egentligen ingen rockbrud. Självklart gillar jag en del rocklåtar, men kanske inget jag väljer att lyssna på. En av kvällarna i Ohrid hade de liveuppträde på torget och vi stannade för att lyssna. Till min förtjusning gillade jag det riktigt mycket, makedonsk rock. Så jag gick bort till arrangörerna och frågade vad bandet hette; Begdorben.

 

Bra band det där. Började fotografera lite och började tycka det var riktigt kul. En chans att leka med kameran lite mer än vad jag brukar göra. Att fotografera liveband är en helt annan grej än att fotografera natur. Jag förstår absolut rockfotografernas kick av denna typen av fotografi. Nu när jag sitter och skriver inlägget går jag in för att leta efter bandet “Begdorben” för att kunna länka. Får noll träffar på youtube. Så jag googlar rockband i Ohrid och hittar till sist bandet… “Backdoor Band“… Jo, det finns många dialekter av engelska…

 

 

Foto: © Discovering The Planet

 

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *