Dubai airport by © Daniela Nasteska Olsson

 

Många ogillar flygplatser och mellanlandningar. För mig är det en stor del av resan och en chans att få en liten försmak av landet vi mellanlandat i. Självklart blir det mindre roligt när man behöver mellanlanda mer än tre timmar och mindre än åtta. Är det mer än åtta brukar vi faktiskt lämna flygplatsen och åka in till staden vi befinner oss i. Har man mindre tid än så, kan man riskera att missa sitt flyg.

 

Flygplatsen i Dubai är en av de trevligare vi mellanlandat på. Den blå belysningen i hallarna ger en lite modern och fräsch känsla. Hissarna med glasfönster kan vara de största jag åkt i som inte är varuhissar. Och alla kaféerna och restaurangerna känns genomtänkta och har en mysfaktor. Här kan man absolut mellanlanda igen. Och det ska vi ju, på vägen hem.

 

 

Dubai airport by © Daniela Nasteska Olsson

 

Translation;
I like exploring airports. They are like a small window to the country you are passing throw.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *