Japan karta 2

 

Vi befinner oss just nu i Tokyo som också är vår slutdestination på vår Japanresa. Vi började på Okinawa för att sedan flyga till Osaka. Där hyrde vi en bil och började vår färd mot Tokyo. Det har varit en händelserik resa och vi har sett så otroligt mycket. Det ska bli superkul att dela upplevelserna med er här efter hand. Tyvärr har det inte funnits mycket tid att sitta vid datorn. Mycket mindre än vad jag trodde när vi började på vår resa.

 

Mina tankar om Japan hittills är komplicerade, precis som landet. Men här kommer en sammanfattning av mina tankar i kort;
Japan är landet där allting är större än man tror. Där taxichaufförer kör med vita handskar. Där man hittar tempel och slott insprängda som små oaser mellan stora moderna byggnader. Där det finns varuautomater för dricka runt vartenda hörn. Där alla bugar och bockar och tackar en extra gång. Där det tar en halvtimme att köra två mil. Där ingen har telefon eller platta vid matbordet, inte ens barnen.

 

Där man cyklar med paraplyn fästa på cykelhandtaget. Där man spenderar mer pengar på vägtullar och dricka än något annat. Där det finns nästan lika många Seveneleven som varuautomater. Där inte alla restauranger har wifi, och finns det så måste man logga in, och få ett mail med kod, moment 22. Där det finns få papperskorgar, men är olagligt att skräpa ner. Där det knappt finns några överviktiga, trots att det äts mycket och det finns såååå mycket restauranger.

 

Så där ja… Ha en fin vecka så hörs vi snart igen…

 

Japan karta 1

 

 

Translation;
Here are some of my thougts about Japan so far.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *