Julmarknad Danmark (3)

 

Jag kan inte skryta med att jag har besökt många Julmarknader i min tid. Den som vi besökt nästan regelbundet är Julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn. Och jag älskar den. Den har allt som jag tycker en Julmarknad ska ha. Möjlighet att dricka glögg utomhus med en varmt filt runt sig. Massor med Julbelysning. Doften av kanel och kardemumma. Och massor med små bås där man kan handla alla möjliga hantverk.

Jag ser fram emot slutet på denna veckan. Då kommer jag få möjligheten att besöka flera Julmarknad på Jylland i Danmark. Jag åker på en liten Julweekend med Stena Line, Santa Line, från Göteborg på Lördag tillsammans med Annika från Resfredag, Annette från bloggen Annettem och Janicke från bloggen Norske Reiseblogger. Vi kommer under några dagar få uppleva både båtliv i Juletid och Danmark i Juletid.

Vi kommer besöka flera julmarknader, bland annat  Saebygaard Slott, Borglum Kloster, julmarknad i Aalborg och Jul i den Gamle By i Aalborg. Vill du följa vår resa i sociala media kan du göra det under #SantaLineXmasTrip. Läs också mer om vår resa på Santa Lines blogg.

Vilken är din favoritjulmarknad eller favorit bland jultraditionerna?

 

Julmarknad Danmark (2) Julmarknad Danmark (1)

 

Translation;
This weekend I will be visiting several Christmas markets in Jylland in Denmark.

 

I samarbete med: [Stena Line][Nordic Travel Bloggers][Sembo]
Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Åh vad jag längtar! :)

    1. Daniela says:

      Ska bli riktigt skoj. Hoppas bara det inte blir för mycket grått Skåneväder på Jylland :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.