Simma med krokodiler 1

 

Trenden att simma med delfiner, bada med elefanter eller klappa jättesköldpaddor är ingen nyhet längre. Till och med att åka på hajsafari är en slocknande nyhet. Den nya trenden är krokodiler.

 

The Cage of Death. Det är vad man kallar buren som finns på Crocosaurus Cove i Australien. Det är i Darwin City som man hittar parken som erbjuder krokodilupplevelser på nära håll. Buren är i glas och sänks ner bland krokodiler som är flera meter långa.

 

I Sydafrika finns ett liknande koncept. Men istället för en glasbur är det en stålbur. På djurparken Cango i Oudtshoorn kan turister hissas ner i en stor stålbur i en fyra meter djup pool. På botten väntar krokodilerna. Om jag fick välja, skulle det nog bli glasburen. För vad händer om näven åker ut genom stålburen?

 

Simma med krokodiler 2

 

Translation:
In Darwin in Australia you can dive with crocodiles in the “cage of death”.

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

 1. Profilbild

  Säkert jättehäftigt, men jag tillhör den skara som har lite svårt för att se dessa djur i fångenskap, då bör inte vara där över huvudtaget…

  1. Daniela
   Daniela says:

   Håller delvis med. Finns många djurparker som är hjärtskärande, men det finns
   också idag många riktigt bra, som tar hand om djur som haft det riktigt dåligt.
   Det är en svår balans det där…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *