Simma med krokodiler 1

 

Trenden att simma med delfiner, bada med elefanter eller klappa jättesköldpaddor är ingen nyhet längre. Till och med att åka på hajsafari är en slocknande nyhet. Den nya trenden är krokodiler.

 

The Cage of Death. Det är vad man kallar buren som finns på Crocosaurus Cove i Australien. Det är i Darwin City som man hittar parken som erbjuder krokodilupplevelser på nära håll. Buren är i glas och sänks ner bland krokodiler som är flera meter långa.

 

I Sydafrika finns ett liknande koncept. Men istället för en glasbur är det en stålbur. På djurparken Cango i Oudtshoorn kan turister hissas ner i en stor stålbur i en fyra meter djup pool. På botten väntar krokodilerna. Om jag fick välja, skulle det nog bli glasburen. För vad händer om näven åker ut genom stålburen?

 

Simma med krokodiler 2

 

Translation:
In Darwin in Australia you can dive with crocodiles in the “cage of death”.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

 1. Säkert jättehäftigt, men jag tillhör den skara som har lite svårt för att se dessa djur i fångenskap, då bör inte vara där över huvudtaget…

  1. Daniela says:

   Håller delvis med. Finns många djurparker som är hjärtskärande, men det finns
   också idag många riktigt bra, som tar hand om djur som haft det riktigt dåligt.
   Det är en svår balans det där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *