De senaste dagarna har det varit väldigt lite jobbtid. Tanken är ju att jag ska försöka komma ikapp och skriva om tidigare resor. Men… Häromdagen blev det en heldag till Railey Beach vilket resulterade i extrem trötthet de följande två dagarna. Det är ju så det är att leva med ME/CFS. Man kan bli utslagen utan att göra något alls och en natt med dålig sömn kan ge flera dagars sängliggande. 

 

Så just nu borde jag skriva artiklar, men jag är för trött för att både läsa, skriva eller göra något alls. Så jag ligger på sängen i min bungalow och roar mig med att redigera lite bilder. I svart och vitt. Några bilder från min tid här i Thailand så här långt. Härom dagen fick jag dessutom för mig att fotografera växter. De bilderna blev rätt trevliga i svart och vitt. Så, här är resultatet.

 

Jag vill också tipsa om min nya lista på Spotify, Discovering The Planet – My Shazam. Mysiga låtar jag samlat på mig under resan…

 

Kram på er

 

 

Translation:
Here are som black and white photos from my current journey in Thailand. Did you know that you can buy some of my prints on Printler? Right now the gallery only consists of black and white pictures. 

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Profilbild

    Tänk ändå att det man tror inte alls gör sig fint i svartvitt (färgstarka Thailand och gröna växter) går alldeles finfint att få en känsla av även i S/V

    1. Daniela Nasteska Olsson

      Eller hur :). Att gatubilder med människor blir bra är inte oväntat, men naturbilder… blev rätt trevliga :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *