De senaste dagarna har det varit väldigt lite jobbtid. Tanken är ju att jag ska försöka komma ikapp och skriva om tidigare resor. Men… Häromdagen blev det en heldag till Railey Beach vilket resulterade i extrem trötthet de följande två dagarna. Det är ju så det är att leva med ME/CFS. Man kan bli utslagen utan att göra något alls och en natt med dålig sömn kan ge flera dagars sängliggande. 

 

Så just nu borde jag skriva artiklar, men jag är för trött för att både läsa, skriva eller göra något alls. Så jag ligger på sängen i min bungalow och roar mig med att redigera lite bilder. I svart och vitt. Några bilder från min tid här i Thailand så här långt. Härom dagen fick jag dessutom för mig att fotografera växter. De bilderna blev rätt trevliga i svart och vitt. Så, här är resultatet.

 

Jag vill också tipsa om min nya lista på Spotify, Discovering The Planet – My Shazam. Mysiga låtar jag samlat på mig under resan…

 

Kram på er

 

 

Translation:
Here are som black and white photos from my current journey in Thailand. Did you know that you can buy some of my prints on Printler? Right now the gallery only consists of black and white pictures. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Tänk ändå att det man tror inte alls gör sig fint i svartvitt (färgstarka Thailand och gröna växter) går alldeles finfint att få en känsla av även i S/V

    1. Eller hur :). Att gatubilder med människor blir bra är inte oväntat, men naturbilder… blev rätt trevliga :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *