Väggdekor 1

 

Ibland vill man kanske förändra ett rum utan att behöva måla eller tapetsera. Och det finns många fantastiska sätt att göra det på. Ett av dem är självhäftande väggdekor som texter, blommor och olika figurer. Jag hittade min favorit på Dekortorget. Där hittar man många underbara varianter av dekor och mina absoluta favoriter är kartorna. Men här finns också kakeldekor, väggord, vacker dekor för barnrummet och vackra posters. Följ dem på Facebook för fler fina tips. Ett stort plus är att Dekortorget tillverkar all sin dekor själva. Detta innebär att du kan beställa efter egna mått och färger.

I samarbete med Dekortorget har jag nu det stora nöjet att få tävla ut en väggdekor till en av mina läsare. En likadan karta som på bilderna i valfri färg. Vill man, kan man beställa till texter i valfria färger och typsnitt.

Så här tävlar du;
I en kommentar till detta inlägg vill jag att du svarar på följande frågor.
1. Vilken är din favoritdekor på Dekortorget?
2. Vart skulle du helst resa i världen?

Tävlingen avslutas söndagen den 4e oktober 2015. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen senast den 10e oktober. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare.

Lycka till!

 

Väggkarta 1 Väggkarta 2

 

Translation;
Walldecor is an easy way to change your room. Now you can find lot of nice decor at Dekortorget.

 


I samarbete med : Dekortorget
Collage: Bilder från Dekortorget

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

12 Comments

 1. Jag gillar bäst världskartan som får min ständiga reselängtan att triggas igång ännu mer! Även om jag älskar New York och alltid vill dit igen så skulle jag helst av allt vilja upptäcka och uppleva mer av fantastiska Kanada.

 2. emelie says:

  Absolut kartan över hela världen och jag skulle helst vilja resa till Asien just nu. Skulle vilja backpacka där :)

 3. Världskartan som dekor
  är min klara favorit
  just för att den får
  mig att längta hit och dit
  Till varje hörn och vrå
  av vår fantastiska planet
  Tänk att på kartan få
  märka ut med en magnet
  min drömresa som bär
  dit du kanske inte tror
  För på Seychellerna det är
  som den stora drömmen bor

  1. Daniela says:

   Man kan beställa till små prickar som man kan fästa på
   kartan. Jag har bara inte fått till mina, inte bestämt
   vilken färg de ska vara än :)

 4. Världskartan i prickar är min favorit.

  Just nu bultar mitt hjärta lite extra för en resa till Sydamerika, till platser jag aldrig varit där världen ser aningen annorlunda ut från här. Lika bra, men på ett annat sätt. Fast, det är klart – jag har många, många resmål på min lista och inte ligger alla av dem på den sidan jordklotet inte.

 5. Frida Elmgren says:

  WOW vad snyggt det blev! På söndag ska jag flytta in i min nya lägenhet så en Väggdekor är precis vad jag letar efter och favoritdekoren på Dekortorget är Världskartan.

  Jag skulle vilja besöka många länder men helst av allt önskar jag besöka Hawaii, jag har sett så många bilder och filmer på denna plats och blir lika fascinerad varje gång. Det är lätt att drömma sig bort hit till den gröna naturen, sanden, hola dansen, barbeque på stranden mm

 6. Igge says:

  Världskarta tack!

  Helst av allt, alla platser i hela världen där jag inte varit :) .. Men just nu Brasilien eller Kuba..

 7. Monika Nilsson says:

  Världskartan

  Nepal

 8. emolis says:

  Jag skulle absolut vilja ha världskartan i svart att ha över soffan i vardagsrummet. Så jag kan drömma mig bort.
  Drömresmålet är Svalbard med vandring, kajaking, glaciärklättring och så förstås spaning efter isbjörnar :)

 9. Elena says:

  Jag gillar den med fåglarna bäst.
  Jag skulle gärna åka till Rom.

 10. Julia says:

  Jag som är resenörd är helt såld på världskartan och en i ljusgrå skulle passa perfekt hos mig!

  Svaret på fråga två är superlätt, min drömdestination är nämligen Nemos egna Sydney.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *