Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

– Dagens inlägg presenteras i betalt samarbete med Bimago – 

 

Man har väl aldrig tillbringat så mycket tid innanför hemmets fyra väggar som detta år. Och nu när de soliga dagarna blir färre, blir det ännu mer tid inomhus. Därför är det kanske också extra viktigt för många av oss, att göra hus och hem till en plats där man trivs och mår bra.

 

I stugan har vi pysslat mycket med att göra färdig gäststugan och göra den mysig för våra besökare. Så det har målats. Det har byggts sängar av . och det har beställts madrasser och lampor. Och nu när det är klart, är det dags att göra det samma i lägenheten. Höstmys. Jag känner att jag behöver höja mysfaktorn inför hösten och vintern. Så jag fokuserar på fyra saker. Mer växter. Fler levande ljus. Nya kuddar och plädar. Och förnyar och utökar vår tavelvägg.

 

Oavsett årstid, har jag två favoritfärger. Vitt och grönt. Och mitt fokus blir åter där. Men denna hösten fokuserar jag på den ljusare gröna färgen som är populär just nu. Exakt den färg scarfsen har som jag fick av min fina kusin. Murrig ljusgrön. Och lite orange höstfärger. På Jysk hittar jag alla kuddar och plädar jag vill ha. Det blir också en matta med höstfärger. Och sedan går jag in på Bimago för att hitta nya posters och tavlor. Och kanske borde jag utöka även tavelväggen med mer färg, men jag är ju så svag för svart och vita posters, så det blir mest sådana.

 


Före höstkänsla…

 

POSTERS, TAVELVÄGGAR OCH RUMSAVDELARE PÅ BIMAGO

 

Jag gillar verkligen Bimago.  Det var en ny sida för mig, men jag gillade den enkla layouten direkt. Två andra anledningar var deras Inspirationssida och Tavelsida. Här hittar man tips på hur man kan kombinera olika posters och olika färger och hur man kan sätta upp dem. En annan anledning är, att det är så lätt att söka på det man är intresserad av. Om man vill ha svart och vitt. Eller text. Eller grönt. Och den sista är, att man kan se hur bilden ser ut i olika färg på ramarna, med eller utan passpartout.

 

Och det är på tavelsidan jag hittar en av kombinationerna jag vill ha. Plant Arrangement. Det är en kombination av fem posters med text, växter och gröna färger. Den ska jag ha i stugan. Till lägenheten har jag hittat flera bilder jag verkligen gillar och som jag vet kommer lyfta vardagsrummet. Här på Tavelsidan får man massor av exempel på posters som passar ihop och hur man kan sätta upp dem. Hos Bimago hittar man inte bara posters. Här finns dessutom fototapeter, rumsavdelare i fantastiska mönster och färger och olika väggdekorer.

 

 

MINA POSTERS

Posters och ramar levereras separat, så man monterar själv sina tavlor.

* My Soul, 60×90 med vit ram och passpartout [tavlan vid fågelburen]

* Smoke Cloud, 30×45 med silver ram och passpartout

* Whats your story, 20×30, guld ram och passpartout

* Elephant trunk, 30*45, svart ram

* Banksy Girl with balloon, 20×30 med vit ram och passpartout

* Plant Arrangement [ska sättas upp i sommarstugan]

 

FÖRE HÖSTMYS

EFTER HÖSTMYS

 

Translation
We are preperaing our appartement for autumn and winter by adding more plants, pillows and new posters. 


Dagens inlägg gjordes i betalt samarbete med Bimago.se. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *