– I Samarbete med American Memories – 

 

Jag var nitton när jag åkte till Usa första gången. Det var också min första soloresa. Första gången jag flög själv. Första gången jag åkte någonstans utan vänner eller familj. Mina kusiner hade flyttat till Ohio och jag åkte dit för att hälsa på. Det slutade med att jag stannade i tre månader. I New Jersey. Och jobbade på K-Mart. Självklart blev det också en av de få resor där det har strulat med själva resan. Både på vägen dit och på vägen hem. Men det är en annan historia.

 

Sedan dess har jag varit i Usa flera gånger. Hälsat på kusinerna i New Jersey. Upptäckt New York med både mannen och med syster. Bilat i Florida. Gjort temaparker i Orlando. Kryssat i Karibien och gjort “Booze and Cruise” på Bahamas. Att Amerikanarna själva sällan lämnar Usa för sina semestrar är kanske inte så konstigt. Med 50 delstater som är lika olika som Europas länder finns det mycket att se på hemmaplan. Och städer som New York, blir man liksom aldrig klar med. Usa är också på något sätt landet som har bland de mest udda sevärdheterna i världen.

 

Skulle man som mig ha gjort Usa några gånger och vilja göra något annorlunda finns det mycket att välja på. Kanske några av de där udda sakerna som Carina Berg och Christine Meltzer gjorde på sin Roadtrip på TV3. Resebolaget American Memories  har nu samlat många av dessa unika upplevelser på sin sida och kan hjälpa dig att uppfylla några av dina amerikanska drömmar. Vad skulle du vilja göra eller uppleva i Usa?

 

“Efter en liten roadtrip på östkusten i USA 2014 öppnades en värld upp av olika upplevelser att ta del av som aldrig hade kommit i åtanke innan. Då väcktes tanken att dela med sig av dessa olika upplevelser i USA från de bästa och mest erfarna leverantörerna vi kunde få tag på. Vi anser att man kan få ut så mycket mer av sin resa genom att få uppleva USA och dess kultur.

Istället för att bara museum och bussturer anser vi att man också borde ta del av olika upplevelser och aktiviteter som representerar den amerikanska kulturen. Vi vill hjälpa till att se till att ni kan skapa finns minnen, och får ut så mycket som möjligt utav er resa.”

 

 

American Memories erbjuder en rad av olika upplevelser inom alla möjliga områden. Mat, musik, film eller dans. Om du är intresserad av sportevenemang, fixar de så klart det med. Men några av de upplevelser jag gärna skulle vilja testa är:

 

AUDITION PREP – UPPLEV DRÖMMEN SOM FILMSTJÄRNA
Uppfyll drömmen om att bli filmstjärna. Eller vill du bara prova på en rolig upplevelse, vilket som förbereder Audition Prep dig inför auditions med lektioner av en erfaren skådespelare. Ta ett steg närmare drömrollen till nästa storfilm. Du kommer i grupp få en introduktion om hur och vad du ska göra, ett casting crew kommer finnas på plats för att kunna filma. Lär dig grunderna för att bli en skådespelare och lär dig hur du agerar i olika roller. Du kan få möjligheten att prova på att spela in en scen medan kameran rullar, samt få möjlighet att ta olika tagningar och få stöd av din lärare.

 

FRIENDS to How I Met Your Mother, NYC TV & Movie Tour
Följ med till New Yorks bästa inspelningsplatser för TV och Film! På denna busstur kommer du att se över 40 olika platser i NYC som visats i ditt favorit TV-program eller din favorit film.

 

GRAND CANYON HELICOPTER & BOAT TOUR
Res till Grand Canyon West Rim från Las Vegas med lyx. Flyga i helikopter djupt in i Gran Canyon, fortsätt sedan på en kryssning ner Coloradofloden, och tillbringa sedan en stund på West Rim. Detta är ett av de bästa sätten att uppleva Grand Canyon, med denna resa garanterar vi en tur där gruppantalet kommer att vara liten, så du får en mer personlig tur.

 

MODELFOTGRAFERING NYC
Drömmer du om att bli modell i New York? Perfekt, här är din chans att ta ett steg närmare den drömmen. Det är upp till dig att bevisa för dig själv att du har vad som krävs för att bli en riktig modell! Upplev en riktig model session, på en välkänd studio, med en profssionell fotograf i New York City. Du kan välja vilken typ av porträtt du vill ta i studion, helkropp eller 3/4. Fotografen guidar dig genom om hur du ska posera och hur du arbetar med kameran. Sminkning ingår, och sker på plats.

 

HELDAG PÅ EN TEXAS RANCH
Denna otroligt roliga upplevelse erbjuder en dag på en Ranch i Texas utanför San Antonio, det inkluderar måltider, ridning, berättelser, en hö åktur och mycket annat. Det är ett bra sätt att tillbringa några timmar och bara slappna av.

 

american-memories-upplevelser-i-usa

 

Translation:
I have visited the US several times. I have done New York, roadtrippin in Florida, done parks in Orlando. Next time I will probably choose to to one of those different experinces, like being a moviestar i Hollywood.

 

I samarbete med: American Memories

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *