Det finns inte många tävlingar för Resebloggare, så när någon dyker upp, och man blir nominerad, måste man ju bara vara med. För det är ändå så, att ibland behöver man den där lilla bekräftelsen på att det man gör är bra. En klapp på axeln som sporrar en att fortsätta precis som man gör. 

 

Just nu pågår Momondos tävling Open World Award för Resebloggare och vi är med och tävlar i fyra kategorier. Era röster hjälper oss en liten bit på vägen. De avgör om vi kommer med bland de tio som går vidare. Av de tio som går vidare väljs vinnarna ut av Momondos jury. Det går att rösta fram till den 19e april.

 

Om ni gillar det vi gör och vill supporta oss får ni gärna lägga en röst på oss. Klicka bara på bilden för att lägga er röst i den kategori ni ser oss gå vidare i… eller rösta gärna på alla :). 

 

BLOGG

OPEN WORLD

VIDEO

FOTOGRAFI

 

 

Translation:
We are in running for the top ten travel blogs in Sweden in Momondos competition Open World Award. If you like what we do, we would be greatful for your vote. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *