Allt om resor

 

Vaknade idag till vad som kom att bli en riktigt bra dag. Vi har senaste veckan haft målare i lägenheten och blivit utslängda klockan sju på morgonen. De blev klara igår. Så när jag gick och lade mig igår var planen att sova ut, för första gången på en vecka, och att påbörja projekt återställning av lägenheten.

 

Istället vaknar jag till en massa taggar på Facebook. Expressen, Allt om Resor, har gett ut en artikel om Sveriges tolv bästa resebloggar. Och min är med. Självklart blir jag varm och glad. Även om det viktigaste är alla ni som faktiskt är här inne och läser, så är det hedrande att man blivit omnämnd i en stor svensk tidning också. Jag lägger ganska mycket tid på mina inlägg och mina bilder. Att det uppmärksammas är naturligtvis en liten hint om att man gör något rätt, och något som uppmuntrar en till att bli ännu bättre.

 

Så när jag fick dagens andra överraskning, gjorde det mindre ont att jag skulle spendera resten av dagen med att städa en stökig lägenhet. Jag har också blivit utsedd i Travelmarkets tävling till en av Sveriges tio bästa resebloggar. Var jag hamnar på den listan får vi reda på den 17e februari. Men om ni vill rösta fram mig som en av Skandinaviens bästa resebloggare kan ni fortfarande lägga er röst på Travelmarkets sida.

 

Önskar er alla en fortsatt fin vecka!

 

Travelmarket Final (2)

 

Translation;
Happy to say that I made the list on Expressen for the Twelve best travelbloggers in Sweden. Also made the list on Travelmarket for the Top Ten Best Swedish Travelbloggers. 


Källa: [Travelmarket][Exressen Allt om Resor]

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Grattis till dig (och oss)! Roligt att Expressen uppmärksammande resebloggare!

    1. Ja, Grattis till oss. Och hur galet är det att det blir två nomineringar på samma
      dag till både er och oss :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *