Travelmarket 1

 

Det finns många fantastiska resebloggar i Sverige. Jag följer flera av dem och några av dem hittar ni i vänstermenyn. Och flera av dem är just nu med på listan för att bli Skandinaviens Bästa Reseblogg eller Sveriges Bästa Reseblogg i en tävling anordnad av Travelmarket. De vill uppmärksamma att det de senaste åren har dykt upp många resebloggar med hög kvalitet.

 

I Sveriges bästa reseblogg deltar svenska resebloggar och vinnaren koras av en jury. I Skandinaviens bästa reseblogg deltar resebloggar från Sverige, Norge och Danmark. Denna tävling är en läsaromröstning och vinnaren är den bloggen som får flest röster. Sista dagen för att rösta i läsaromröstningen är den 14 februari. Den 1 februari offentliggörs 10 finalister per land.

 

Och någon vänlig själ har också nominerat min blogg. Så om du gillar min blogg och vill lägga din röst på mig, kan du nu gå in och lägga din röst på den på Travelmarket.

Ha en riktigt fin helg!

 

Translation;
Right now the travelcompany Travelmarket is having Travel Blog Awards for the best travelblog in Scandinavia and the best Travelblog in Sweden. If you want to support my blog, just click on the picture above and give your vote. 

 

Bild: Travelmarket

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *