Skärmklipp 2015-05-10 20.41.38

 

Jag har inga problem med att fylla köksskåpen med fint och färgglatt porslin. Men när det kommer till köksapparater har jag någon inbyggd spärr. Jag vill helst inte ha några. Idag äger vi utöver en kaffekokare och vattenkokare, en mixer och ett smörgåsjärn. Nej, inte ens ett våffeljärn. Och jag känner inte att jag saknar något. I Kanada finns det en lösning för sådana som mig, The Kitchen Library.

För nio dollar i månaden kan man låna det man behöver för tillfället. Man får låna med sig hur många apparater man vill sju dagar åt gången. Elvispar, våffeljärn, blenders, högtryckskastruller, fritöser och glassmaskiner.

I Sverige finns faktiskt en liknande lösning på Kulturhuset Stadsteatern. Där kan barn mellan tio och tretton låna hem köksapparater en månad åt gången från Köksbiblioteket.

Ett bra sätt att spara både köksutrymme, budget och miljö. Är det inte en bra idé?

 

Skärmklipp 2015-05-10 20.22.12

 

 

Translation;
At The Kitchen Library in Canada you can borrow any kitchenappliances you want for just nine dollars a month.

 

Källa: [Kitchen Library][Kulturhusetstadsteatern]

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *