Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /home/httpd/vhosts/discoveringtheplanet.com/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 249

 

Att göra videos för Youtube kräver en viss finess. Och tid. Och redigeringskunskap. Och kanske framför allt tålamod. Jag äger nog ingen av de där egenskaperna. Jag tycker att video är bland det svåraste som finns i den här branschen. Men jag vill absolut bli bättre. Och jag vill framför allt försöka. Sedan jag kanske upptäcker att det inte är för mig. 

 

Med det sagt, låter det kanske ändå konstigt att vi faktiskt haft vår Youtube-kanal sedan 2010. Jag har skrivit om vår Youtube-resa här. Men då var allt man lade upp så okomplicerat. Och kravlöst. Vi brukade lägga upp någon kortare video då och då från våra resor. Filmer som oftast innebar ett enda långt klipp. Idag är det motsatsen som gäller. Många, många klipp sammansatta till en film.

 

För första gången har jag också gett mig på en informationsvideo. Där jag pratar hela filmen :). Och jag ska erkänna, att det satt långt in att göra den. Jag ger er mina bästa tips till att hitta en prisvärd resa till Maldiverna. Utöver det har det blivit två filmer till från vår resa till Maldiverna. En från vårt besök i Sun Islands gröna trädgårdsland och en från vår dag på havet med djävulsrockor och valhajar. Kanske det någon gång också dyker upp en drönarfilm.

 

Alla våra videos hittar du antingen på Youtube eller under kategorin Kodak Video Moment. Om du inte redan följer vår kanal, är dagens tips att göra det ;). 

 

 

 

 

Translation
Here are our three videos from our trip to the Maldives.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Ni är såååå bra! Fortsätt vlogga! Snyggt, bra musik och bra klipp! Älskart!

    1. Men åhhh tack. Det är det svårast som finns för mig. Kvalitén på filmerna behöver bli bättre. Men jag fortsätter öva :). Stort tack igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *