Att göra videos för Youtube kräver en viss finess. Och tid. Och redigeringskunskap. Och kanske framför allt tålamod. Jag äger nog ingen av de där egenskaperna. Jag tycker att video är bland det svåraste som finns i den här branschen. Men jag vill absolut bli bättre. Och jag vill framför allt försöka. Sedan jag kanske upptäcker att det inte är för mig. 

 

Med det sagt, låter det kanske ändå konstigt att vi faktiskt haft vår Youtube-kanal sedan 2010. Jag har skrivit om vår Youtube-resa här. Men då var allt man lade upp så okomplicerat. Och kravlöst. Vi brukade lägga upp någon kortare video då och då från våra resor. Filmer som oftast innebar ett enda långt klipp. Idag är det motsatsen som gäller. Många, många klipp sammansatta till en film.

 

För första gången har jag också gett mig på en informationsvideo. Där jag pratar hela filmen :). Och jag ska erkänna, att det satt långt in att göra den. Jag ger er mina bästa tips till att hitta en prisvärd resa till Maldiverna. Utöver det har det blivit två filmer till från vår resa till Maldiverna. En från vårt besök i Sun Islands gröna trädgårdsland och en från vår dag på havet med djävulsrockor och valhajar. Kanske det någon gång också dyker upp en drönarfilm.

 

Alla våra videos hittar du antingen på Youtube eller under kategorin Kodak Video Moment. Om du inte redan följer vår kanal, är dagens tips att göra det ;). 

 

 

 

 

Translation
Here are our three videos from our trip to the Maldives.

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Profilbild

    Ni är såååå bra! Fortsätt vlogga! Snyggt, bra musik och bra klipp! Älskart!

    1. Daniela Nasteska Olsson

      Men åhhh tack. Det är det svårast som finns för mig. Kvalitén på filmerna behöver bli bättre. Men jag fortsätter öva :). Stort tack igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *