I sommar åkte vi på en jobbresa till Kiruna och passade på att kombinera den med en förlängd helg och roadtrip. En roadtrip som tog oss från Kiruna i Sverige via Narvik till Lofoten i Norge. Det har blivit flera inlägg från roadtripen, men också några filmer. 

 

Dagens film är från vårt besök på Icehotel 365 där vi tack vare en inbjudan fick vara med om Icehotels första Ice Symposium. Vi fick också möjlighet att prata med initiativtagaren Lena Kriström. Detta är också vår första film med undertexter. Filmen från vår roadtrip kan du se längst ner i inlägget. Har några inlägg kvar att skriva. Bland annat om söta Narvik. Och kanske en film till :).

 

Sverige, Lappland, Kiruna Sverige, Lappland, Kiruna, Ice hotel Norge, Lofoten, Nusfjord

Roadtrip från Kiruna i Svenska Lappland till Lofoten i Norge

 

Icehotel 365, där snö och is lever året runt

 

Sockersöta fiskebyn Nusfjord i Lofoten och det minsta bageri vi någonsin besökt
Norge, Lofoten, Kjokkenet Norge, Lofoten

Restaurang Kjøkkenet på Lofoten, som att vara hemma i mormors hus

 

Öriket Lofoten i Nordnorge, kanske en av världens vackraste destinationer

 

 

 

Translation:
This summer we did a roadtrip in Swedish Lappland. We also visited Icehotel 365 during an Ice Symposium. Here is the footage from that visit. 

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. Wow såå häftigt! Ishotellet Står på
    Min bucketlist :) kram

    1. Det är ju verkligen speciellt. Och ganska exotiskt :). Har dock inte sovit där än. Ett måste när du kommer dit är hundspann. Kram tebax ♡

  2. Birgitta says:

    Var där sommaren 2018. En fantastisk upplevelse man har med sig. Vilka konstverk!

    1. Visst är det :)?! Och att vi har något så unikt här hemma i Sverige. Vi har besökt Ishotellet flera gånger, men det var första gången på sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *