© Daniela Nasteska Olsson

 

Sitter i skrivande stund på Mauritius och årets första resa för 2015 [som rent tekniskt började 2014]. Jag tänker tillbaka lite på året som gick och inser att det blev fler resor än vanligt. Vilket jag självklart är extremt glad över.

 

Vi började året med två veckor på Dominikanska Republiken [som rent tekniskt började 2013]. Det var vår andra resa någonsin på All-inclusive och något av en kulturchock. En som man snabbt vande sig vid. Min andra resa, som också var något av en kulturchock, gjordes med mamma och syster till Kappadokien i Turkiet. En organiserad bussresa, med medelålder 65, därav chocken. Att släppa kontrollen över vad som ska göras och hur länge är faktiskt inte så lätt som man kan tro. Inte för någon som länge varit van att planera alla resor själv.

 

Den tredje resan var lite längre och gick till Borneo i Malaysia, Brunei och Singapore. Det var en fantastisk resa som gav många nya intryck och minnen. Och självklart, vi hade kanske behövt lite mer tid här. Malaysia har så mycket att erbjuda och vi hann bara med en liten, liten bit av landet. Sista resan för året gick till Italien och var en organiserad bloggresa. This is your time. hade bjudit in bloggare från Usa och Europa på en annorlunda och fullspäckad resa med upplevelser i Umbrien, Lazio och Pontinska Öarna. En resa som gav många skratt och många nya resebloggkollegor.

 

Jag är också tacksam för att bloggen uppmärksammades genom att få Juryns specialpris i Supersaver Travel Blog Awards och bli veckans blogg på Reseguiden.

 

Inför 2015 har jag inte mycket planerat. Än så länge. Självklart hoppas jag på en resa med mor och syster. En långresa till med mannen. Och vem vet. Kanske har jag turen på min sida och det blir en bloggresa till.

 

God Fortsättning och ha en underbart reseår.

 

© Daniela Nasteska Olsson

Translation;
I made a few journeys this past year. I do hope that I will be able to have som new experiences in the new year och a few more travels. I am also greatful for the awards my blog has gotten this past year.

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *