Årets Reseinspiratör

 

Vi är nominerade för Årets Reseinspiratör 2019. Den nomineringen delar vi tillsammans med många riktigt duktiga resebloggare. Vi är med i kategorin Årets Livsnjutare. Det är Apollo som arrangerar tävlingen för resebloggare i Sverige och det är ett av få tillfällen när resebloggare lyfts fram.

 

Jag tycker det är oerhört bra att resebloggarna lyfts fram. Mycket för att resebloggare kanske är en av de mindre nischerna av bloggar, men kanske en av nischerna där man lägger mest tid på sina inlägg. Och tjänar oerhört lite på det eller inget alls. Det är en passion som kräver oerhört mycket tid, men som förhoppningsvis ger er läsare massor av inspiration och information. Här på Discovering The Planet finns det cirka 1 500 artiklar om vår värld och om cirka 50 länder.

 

ÅRETS RESEINSPIRATÖR 2019

 

De övriga kategorierna är “Årets Upptäckare” och “Årets Lokala Expert”. Och självklart har jag röstat på mina personliga favoriter för Årets Reseinspiratör. I denna första delen av tävlingen röstar ni läsare fram era favoriter. Och det kan ni göra fram till nu på söndag den 9e Juni. Sedan utser en jury vinnaren bland de tio som hamnar i toppen. Om ni känner att ni vill stötta oss och gillar det vi gör… Rösta på oss här.

 

Förra året vann vi ju i kategorin Bästa Blogg i Momondos Tävling “Momondo Open World Awards“. Det mycket tack vare er läsare som röstade fram oss bland de tio bästa. Och kanske det inte kan bli större än så för oss. Vi är oerhört tacksamma och glada för det. Så oavsett vem ni röstar på, rösta fram era favoriter och supporta resebloggarna vet ja :).

 

HÄR KOMMER TIPS PÅ FEM AV VÅRA RESEGUIDER

 

#1 Reseguide till Makedonien och 34 saker att se och göra där

Makedonien, Bitola, Orizari

 

#2 Vår Stora Reseguide till den Lilla ön Tobago

Tobago, Pigeon Point

 

#3 Reseguide till Cinque Terre i Italien

 

#4 Weekend i Warszawa, Reseguide & 25 saker att se och göra där

 

#5 Mina 21 bästa tips för en lyckad weekend i Paris

Frankrike, Paris

 

Translation
We are nominated for this years most inspirational travelblogg. It is Apollo arranging the competion “Årets Reseinspiratör”. 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *