Borta bra, men hemma bäst… Nja, jag trivs ju lika bra borta som hemma. Att vi sedan hade otur att komma hem samma dag som det började regna, är faktiskt helt okej. Det har varit tre fullspäckade veckor med massor av sol och värme, familjetid och släktträffar, äventyr i Grekland, Albanien och Makedonien. Detta är faktiskt också ursäkten till den dåliga uppdateringstakten på bloggen. När kvällarna har kommit har en annan varit ganska slut. Men som vanligt hoppas jag hinna ikapp nu när jag kommit hem. Jag är väl lite optimist, det ska erkännas. Oftast ids jag bara lägga upp hälften av det jag skulle vilja. Men jag tänkter i alla fall försöka… Ni som följer mig på Instagram vet att jag varit lite aktivare där. Det tar ju liksom ingen tid, och bilder tar jag ju ändå. Men vi börjar väl där… Här är veckorna som gått på Instagram…

Foto: Discovering The Planet on Instagram
 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *