© Discovering The Planet

Det har varit lite tyst på bloggen senaste veckan. Förhoppningsvis kommer det inte vara lika tyst kommande vecka. Jag har varit extremt trött, men också är det lite annat som pågår bakom kulisserna. För er som följt mig länge, vet att jag vid ett tillfälle fick flytta bloggen till en ny sidbyggare, vilket tog extremt mycket tid och energi. Och nu verkar det som att det kommer behöva göras igen. Och det redan närmaste månaden. Självklart är det nervöst. Man vet alltid vad man har, men inte vad man får. Några nya funktioner som jag velat ha länge kommer däremot, som rss och sökfunktion i bloggen. Men andra sidan kommer jag få tumma lite på friheten över sidans design. 

Så vad händer kommande vecka? Förutom förhoppningar om lite mer sol här i Skåne så kommer det här i inne bli lite gästinlägg. Det kommer bli lite om Mallorca men också lite om Warszawa. Och så kollar vi vidare vad för kul som händer runt om i världen. 

Ha en fin vecka!

© Discovering The Planet

Translation;
The blog will once more be moving to a new Sitebuilder. Hopefully that will be a good thing. The following week you will be able to read about Mallorca and Warzsaw here on the blog.

Foto: © Discovering The Planet

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *