201511 Instagram 1

 

Ja, det är min födelsedag idag. Jag är inte jättebra på att fira och glömmer helst bort dagen, men jag firar gärna andra, mycket roligare. Men samtidigt är det en dag att vara tacksam på. Tacksam för året som gått och allt bra som det omfattat. Jag är tacksam för min fina och älskade familj. Jag är tacksam för alla fina vänner som gett mig många skratt under året. Och jag är tacksam för att detta året gett mig många fantastiska resor.

Nu blir det lugnt med resandet fram till Kubaresan i slutet på December. Istället blir det fokus på att umgås med familj och vänner.

Här på bloggen blir det kommande veckan lite om Timmendorfer Strand i Tyskland och Ljusspel i Singapore. Sen får jag se vad mer vi hinner med.

Önskar er alla en riktigt fin vecka och tack alla som tagit sig tid att gratulera mig på min dag.
Kramiz Daniela

 

201511 Instagram 2

 

Translation;
It has been an exciting year with a lot of travelling a a lot of great meetings with family and friends.  

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

 1. Profilbild

  GRATTTTTTIS

  1. Daniela
   Daniela says:

   Tack Bästa Katarina :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *