Åhh, vilken fin midsommarhelg jag har haft. Jag bestämde tidigt för att spendera den i lugn och ro med mamma. Efter en intensiv och väldigt social vecka i Spanien behövde jag en vecka som var lite mindre social och där jag bara kunde vila i kapp. 

 

Så jag började Midsommarafton med att köra ner till mamsen i Eslöv. Vi tog en promenad bort till syster med familj för att säga hej. Även om vi var bjudna till den stora festen där, avstod jag detta år. Behövde verkligen vila. När deras gäster började anlända fortsatte jag och mamsen vår promenad till Trollsjön. Den fina lilla sjön i Eslöv. Där var det stort midsommarfirande på gång med midsommarstång, svensk folkdans och picknick. Mamma pratar lite med en väninna och jag… jag stöter på en vän från Eslöv som också bor i Kristianstad, men är här och firar med sin familj. Ibland är världen liten.

 

Vi promenerar hem. Precis lagom till himlen öppnar sig går vi igenom dörren. I lugn och ro blir det sill, lax och nypotatis. Och varsitt glas rödvin. Kvällen går snabbt och plötsligt är klockan tio. Jag kunde inte bett om en bättre dag. Dagen efter kommer hela familjen på kaffe. Vi sitter på den gula och uttorkade gräsmattan [regnet som kom igår hjälpte inte] och diskuterar sociala media, huset som renoveras [bror, syster, svåger och mamma har köpt ett litet renoveringsprojekt som snart ska säljas] och våra sommarplaner.

 

På lördagskvällen kör jag hem och hela söndagen vilar jag mest hela dagen. Blir några timmars bloggjobb, men utan att lämna soffan. Och trots att jag planerat att jobba under måndagen, vill kroppen inte riktigt, och jag gör precis som jag gjorde på söndagen. Väldigt lite.

 

Hoppas ni alla med haft en riktigt underbar midsommar med familj och vänner. 

 

 

Translation:
Had the best midsummer´s weekend with my mom and my family.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. says:

    Vad mysigt med midsommar med familjen. Så glada bilder! :)

    1. Tack Jennifer. Ibland blir det bara helt rätt. Hoppas du med haft en fin midsommar.

  2. Verkar som det var en riktigt härlig dag! Tycker det är skönt att inte göra så mycket alla helger utan bara vara. Härlig sällskap räcker långt.

    1. Superhärlig. Vi lever ju tyvärr lite i ett samhälle där man stressas lite av vad man bör göra, istället för att känna efter vad man vill göra. “Bara vara” borde man göra oftare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *