Åhh, vilken fin midsommarhelg jag har haft. Jag bestämde tidigt för att spendera den i lugn och ro med mamma. Efter en intensiv och väldigt social vecka i Spanien behövde jag en vecka som var lite mindre social och där jag bara kunde vila i kapp. 

 

Så jag började Midsommarafton med att köra ner till mamsen i Eslöv. Vi tog en promenad bort till syster med familj för att säga hej. Även om vi var bjudna till den stora festen där, avstod jag detta år. Behövde verkligen vila. När deras gäster började anlända fortsatte jag och mamsen vår promenad till Trollsjön. Den fina lilla sjön i Eslöv. Där var det stort midsommarfirande på gång med midsommarstång, svensk folkdans och picknick. Mamma pratar lite med en väninna och jag… jag stöter på en vän från Eslöv som också bor i Kristianstad, men är här och firar med sin familj. Ibland är världen liten.

 

Vi promenerar hem. Precis lagom till himlen öppnar sig går vi igenom dörren. I lugn och ro blir det sill, lax och nypotatis. Och varsitt glas rödvin. Kvällen går snabbt och plötsligt är klockan tio. Jag kunde inte bett om en bättre dag. Dagen efter kommer hela familjen på kaffe. Vi sitter på den gula och uttorkade gräsmattan [regnet som kom igår hjälpte inte] och diskuterar sociala media, huset som renoveras [bror, syster, svåger och mamma har köpt ett litet renoveringsprojekt som snart ska säljas] och våra sommarplaner. På lördagskvällen kör jag hem och hela söndagen vilar jag mest hela dagen. Blir några timmars bloggjobb, men utan att lämna soffan. Och trots att jag planerat att jobba under måndagen, vill kroppen inte riktigt, och jag gör precis som jag gjorde på söndagen. Väldigt lite.

 

Hoppas ni alla med haft en riktigt underbar midsommar med familj och vänner. 

 

 

 

 

Translation:
Had the best midsummer´s weekend with my mom and my family.

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Profilbild
  says:

  Vad mysigt med midsommar med familjen. Så glada bilder! :)

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Tack Jennifer. Ibland blir det bara helt rätt. Hoppas du med haft en fin midsommar.

 2. Profilbild

  Verkar som det var en riktigt härlig dag! Tycker det är skönt att inte göra så mycket alla helger utan bara vara. Härlig sällskap räcker långt.

  1. Daniela Nasteska Olsson

   Superhärlig. Vi lever ju tyvärr lite i ett samhälle där man stressas lite av vad man bör göra, istället för att känna efter vad man vill göra. “Bara vara” borde man göra oftare :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *