Liten egotrip och jag ur någon annans ögon

Tjeckien, DTP 1

 

Att fånga mig på bild är inte helt lätt. Eftersom jag i princip pratar konstant är jag inget lätt ämne för en fotograf. Jag är dessutom inte speciellt fotogenisk. När bloggkollegan och fotografen Katarina Wohlfart tog första bilden på mig förvarnade jag henne direkt.

 

Jag tror hon tyckte att jag överdrev, men efter tredje dagen tror jag nog att hon höll med lite. Här kommer de bilderna som jag ser hyfsat normal ut på. De på långt håll är de som duger bäst. Och ni som är här lite då och då, vet att det här är ett ganska unikt fall med egobilder :)…

 

Jag har uppdaterat lite dåligt sista tiden, men det händer så mycket att jag inte riktigt hinner med. Men det kommer fler inlägg om både Tjeckien och Japan, så småningom… Tack Katarina för att du i alla fall försökte ;)

 

Tjeckien, DTP 7

Tjeckien, DTP 2 Tjeckien, DTP 3 Tjeckien, DTP 4 Tjeckien, DTP 6

 

Translation;
Some pictures of, surprise, me in the Czech Republic…

 

Foto: © Katarina Wohlfart

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

10 Kommentarer

 • Profilbild
  Katarina Wohlfart 2015, oktober 27 at

  Va, du är ju skitsnygg! Snygging. Ja, okej att du pratar lite mycket då..

  Svara
  • Daniela
   Daniela 2015, oktober 27 at

   Haha, LOL… Du har ju lyckats få till det där att vara tyst precis den där sekunden
   som behövs när någon tar en bild på dig. Jag ska börja öva, massor :D

   Svara
 • Profilbild
  Louize 2015, oktober 27 at

  Du fångar varje ögonblick och det där lilla extra i dina bilder,
  och när du är på andra sidan kameran levererar du exakt samma känsla :)
  Fantastiskt !!

  Svara
  • Daniela
   Daniela 2015, oktober 27 at

   Åh tack fina du för dina ord. Ska verkligen öva på
   att bli mindre rädd för att vara på andra sidan
   kameran :)

   Svara
 • Profilbild
  Fantasiresor 2015, oktober 28 at

  Å vad jag känner igen mig i att vara obekväm med att stå framför kameran! Men Katarina är en mycket bra fotograf att öva sig med. Tycker du blev jättebra på alla bilder☺️

  Svara
  • Daniela
   Daniela 2015, oktober 28 at

   Det är väl så att man inte är tillräckligt mycket framför kameran. Man måste
   ju öva på det med, precis som med allt annat :).. Katarina lärde sig göra precis
   som min man, :D, ta bilden när jag inte tittar…

   Svara
 • Profilbild
  FREEDOMtravel 2015, oktober 28 at

  Fina bilder! Och du blir ju hur bra som helst på bild! Jag har egentligen aldrig gillat att vara framför kameran heller men eftersom Peter fotar jämt har jag fått vänja mig ;) Jag brukar ofta blunda på bilder och stå helt onaturligt, haha, men det bästa är att ta mååånga bilder, då brukar någon bli ok ;)

  Svara
 • Daniela
  Daniela 2015, oktober 28 at

  Katarina är jätteduktig. Och jag är precis som dig, pratar eller blundar på 29 av 30 bilder.
  Men du får ju mycket träning nu när Peter tar en del bilder på dig :)… Bra träning där :)

  Svara
 • Profilbild
  Lanclin 2015, november 3 at

  Jättefina porträtt! Fick rådet av en annan bloggare att om bloggen handlar om dig själv och dina resor måste du också publicera bilder på dig själv och dina resor, hur ego de där bilderna på dig än känns :) Det är ju väldigt naturligt om man tänker på det, folk vill veta hur personen som bloggen handlar om ser ut :) Jag tränar på det där jag med…
  Hälsningar Linnea i Bayern

  Svara
  • Daniela
   Daniela 2015, november 3 at

   Det är ett bra tips, men svårt. När jag började blogga ville jag bara berätta
   om mina resor, inte om mig själv :). Lite mer som en digital resetidning. Jag
   får jobba på det där :)…

   Svara

Lämna en kommentar