Foto: © Discovering The Planet

Då var det dags att gå tillbaka till lite gamla rutiner och det känns som att det var väldigt länge sedan jag hade några. Jul, Nyår och en långresa har gjort att det inte varit så mycket utrymme för rutiner eller omvärldsuppdateringar här. Framöver har jag planer på att göra lite inlägg om resor som gjordes före bloggens tid och före Discovering The Planets tid. Också på Instagram kommer det bli lite tillbakablickar på gamla resor. Och planera går ju :)… Det finns också planer på att uppdatera lite bilder. Visa av reseinläggens bilder gjordes för en tidigare blogg och i ett mycket mindre format. När de flyttades hit, blev inte bilderna så spännande att titta på. Och planera går ju :)…

Och planerna för resor 2015? Ja, ni som följer mig, vet att jag oftast är lite impulsiv när jag bokar mina resor. Just nu står Amsterdam, Kina eller Japan och Venedig högt på listan. Och planera går ju :)… Ett annat mål för 2015 är också att utvecklas ännu mer som fotograf. Jag har ju bara haft systemkamera i två och ett halvt år och det är en hel vetenskap bakom att använda en. I helgen testade jag studiofotografering, superskoj, men oj vad mycket man bör tänka på. Små, små steg i taget så går det framåt. 

I det närmaste kommer omvärldsuppdateringarna handla om märkning av turister, nya häftiga sevärdheter, ziplinging, påven och självklart om att äta och bo på annorlunda ställen. Jag hoppas också att 2015 blir året när ni vågar kommentera lite mer här. Diskutera, vädra åsikter, ställa frågor och önska. Så häng med.

Translation;
Trying to plan for 2015. It is also time for some updates om events going on around the world.

Foto: © Discovering The Planet on Instagram
 

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *