201606 Instagram 1

 

Då var den sista resan denna sidan året gjord. Vi kom hem från en pressresa till Ungern i Måndags och nu ska jag bara vila fram till vår egen semester i slutet på Juli. Även om resor är mitt stora intresse och stora glädje i livet, så kan det faktiskt också bli för mycket. Denna våren har jag knappt hunnit hem och landa mellan resorna, vilket ju också är viktigt för att kunna längta till nästa.

I Januari var vi i Kuba och en vecka efter att vi kom hem åkte jag till Hamburg i Tyskland. Sedan hade jag en lite längre paus. I början på April var det dags för en tjejweekend i Göteborg och en vecka efter det åkte jag till Ukraina på pressresa med Svenska Lantchips och SOS Barnbyar. Veckan efter det var det dags för weekend och ett event för resebloggare i Stockholm. Tre dagar senare befann jag mig på Palma de Mallorca för en andra tjejweekend. Jag hade inte varit hemma mer än tre dagar från den när det var dags för nästa pressresa. Till Thailand och Kambodja. Jag hann vara hemma hela nio dagar innan det var dags för en pressresa till Ungern.

Jag har så klart massor med inlägg att skriva, om i princip alla resorna, och några tusen och lite till bilder att gå igenom. Men nu när jag vet att jag har lite tid, så ser jag faktiskt fram emot att få landa i allt jag fått vara med om i vår. Det kommer också två inlägg till med resebloggarnas egna favoriter.

Önskar er en fortsatt fin vecka.

Daniela

 

201606 Instagram 2

 

Translation;
This spring I have been travelling a lot. Now I am going to take a break untill the end of July. Now I will have the time to write about all the nice things I have been up to.

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Jaa såå mycket spännande läsning fram över :)

  1. Ja, har en del att ventilera :)

 2. Vad mycket spännande du hunnit med och mycket som väntar! Men jag förstår att en paus kan behövas.
  Själv var jag i Rom i april och (som du vet) i Ungern nu i juni. I juli väntar Tjeckien och i augusti Sardinien, så nu får man passa på att “vila” lite. Älskar reselivet precis som du men även att varva ner på hemmaplan.

  1. Ja det är ju så kul att man lätt dras med i att vilja göra allt :)
   Jag tackade faktiskt till och med nej till två resor i sommar, men
   just nu känns det som rätt beslut. Åh vad kul med Sardinien och
   Tjeckien kommer du gilla..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *