201608 Instagram 1

 

#VÅR ITALIENSKA ROADTRIP
Vår Italienska roadtrip är över. På tre veckor har vi hunnit besöka femton städer. Och som vanligt har det blivit otroligt mycket bilder och många upplevelser. Jag vill så klart dela så många som möjligt av dessa upplevelser med er och hoppas verkligen att hinna med några inlägg till innan nästa resa. Italien levererade god mat, massor med sol och många nya intryck.

#KOMMANDE RESOR
Nästa resa är redan om en vecka. Jag åker till Berlin i Tyskland för att jobba med en tysk kampanj som heter #citybreakgermany. Ska bli riktigt spännande eftersom jag aldrig varit i Berlin. I början på september åker jag på nästa resa, till Vietnam. Också en spännande resa som jag ser riktigt mycket fram emot. Några veckor efter den resan åker jag till Tyskland igen för att upptäcka den tyska landsbygden och naturen. Då ska jag få se vad Rüdesheim har att erbjuda.

#TIDIGARE RESOR
Jag har ännu att dela mina upplevelser från Kambodja med er. Det var en otroligt spännande resa och jag hoppas kunna åka tillbaka till Kambodja igen. Men jag ska skynda på och försöka dela några inlägg med er därifrån inom kort. Också några inlägg från Thailand och Palma de Mallorca är kvar att skriva.

#NY DESIGN PÅ BLOGGEN
Som ni sett har jag i dagarna gjort några förändringar på bloggen. På första sidan har bloggen fått en lite mer magazinliknande design istället för den traditionella bloggdesignen. Ni kommer nu kunna få bättre överblick över de senaste månadernas inlägg direkt på första sidan. Jag hoppas att ni kommer gilla det, och om inte, hoppas jag att ni hör av er och ger mig lite feedback på vad ni gillar och inte gillar.

#TBT
Eftersom jag nu har bloggat i sex år finns det många artiklar i arkivet på bloggen. Många som jag glömt bort och många som kanske förtjänar att plockas fram igen och putsas till. Jag kommer göra ett försök att varje torsdag, lyfta fram några av dessa gamla inlägg och dela på Facebook. #throwbackthursday #tbt.

Ha en riktigt fin vecka // Daniela

 

201608 Instagram 2

 

Translation:
Our Italian roadtrip has come to an end. The upcoming two months I am going to travel to Berlin and Rüdesheim in Germany and to Vietnam. 

 

Foto: Discoveirng The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Wow, vilken spännande höst du verkar ha framför dig! Berlin tycker jag är en trevlig stad, väen om jag inte sett allt på mina två besök direkt. Framförallt var maten bra och billig!

  Förresten, du är inte ensam om att ligga efter med inlägg… :)

  1. Det blir definitivt ingen tråkig höst :)…
   Ja, ser verkligen fram emot Berlin. Det är en sådan där stad man hört
   så mycket om men inte riktigt hunnit med.
   Skönt att höra. Jag har påbörjade inlägg från resor från förra året :D.
   Men så kommer det nya resor…

 2. Oj, så mycket trevligt du har framför dig. Gillar din nya design..

  1. Verkligen en kul höst. Tack Katta. Det är ju alltid svårt med ny design. Jag har
   själv haft lite svårt att ta steget, men nu så :)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *