– I samarbete med Momondo – 

 

Förra året vann vi kategorin bästa blogg i Momondos Open World Awards. Under året som gått har vi varit reseambassadörer för Momondo. Det har inneburit att vi under året har gjort några resor tillsammans med Momondo. Resor som har gett oss möjligheten att utforska alla praktiska och riktigt bra verktyg som Momondo erbjuder. Men också så klart några spännande destinationer.

 

Jag har tidigare använt mig av Supersaver Travel. Som jag faktiskt tyckte var bra. Men när gången kom och de behövde lösa ett problem, så löste de inte problemet alls. Det öppnade dörren för en ny sökmotor inför våra resor. Momondo blev det naturliga valet. Men Momondo är inte en vanlig sökmotor. Här finns det flera bra tjänster som kan hjälpa en att boka sin resa.

 

VAD MOMONDO & DESS SÖKMOTOR KAN HJÄLPA TILL MED

Några funktioner är självklara som på de flesta sökmotorer. Att hitta flygresor. Att hitta hotell. Eller en hyrbil.  Det är alltid 100% pristransparens och flygpriserna du ser, påverkas aldrig av dina sökningar, oavsett hur många du gör. Man använder inte cookies för att justera eller höja priserna. Gratis och oberoende. Det finns flera funktioner som jag uppskattar, men Flight Insights är en oslagbar funktion.

 

FLIGHT INSIGHTS | Priskalender

Med vår priskalender får du en smidig översikt över vilka dagar det är billigast att flyga. Kontrollera hur mycket pengar du kan spara om du är flexibel, sen kan du ändra till ett billigare datum och uppdatera dina sökresultat.

 

Maldiverna, sök flyg med Momondo

Maldiverna, sök flyg med Momondo

Maldiverna, sök flyg med Momondo

 

EXPLORE | Sök vart som helst i appen

Sugen på att ge dig ut och resa, men osäker på vart du vill åka? Upptäck nya platser med vår sökning ”Vart som helst”. Välj ”Vart som helst” som din ankomstdestination när du söker efter flyg, så får du en kartöversikt med fantastiska destinationer och uppskattade flygpriser. Du kan dra och zooma för att jämföra flygpriser i ditt önskade område. Anpassa och filtrerar din resultat efter budget, temperatur och aktiviteter som stränder, skidor eller golf.

 

DISCOVER | Reseinspiration

Vet du inte riktigt vart du vill resa? På Discover hittar du artiklar om flera destinationer. Välj bara vilken typ av resa du vill göra, weekend, solresa eller cityresa, så får du upp inspierande artiklar.

 

 

 

MY TRIPS | Spara dina sökningar

Spara allt du gör i din personliga momondoprofil, så har du tillgång till uppgifterna senare också. Om du till exempel byggt din egen biljett [med utgående och inkommande flyg, snarare än att sortera genom en lista med förvalda tur & retur-resor] kan du här spara all din information. Anslut din e-postadress till “Mina resor” för att samla in och organisera alla resplaner på en och samma plats. Du kan dessutom dela dina planer med ditt resesällskap och bygg den ultimata resplanen tillsammans.

 

PRISBEVAKNING

Följ priser på flyg och hotell som du är intresserad av, för att kunna boka vid rätt tidpunkt. När du har skapat en prisbevakning skickar vi dig prisuppdateringar och notiser till dig när priset ändras väsentligt.

 

BAGAGE | Carry-On Checker

Den här nya funktion i Momondos app, hjälper resenärer att kontrollera bagage, så att det matchar olika flygbolags storlekskrav. Storlekskraven för handbagage varierar från flygbolag till flygbolag, vilket kan leda till frustration. Därför har man utvecklat AR och skapat en bagageskanner, med namnet Carry-On Checker. Den nya skannern är en del av momondo-appen och hjälper resenärer att kontrollera om deras väskor kommer att accepteras som handbagage av flygbolaget de ska flyga med.

 

Våra resor med Momondo har gått till Maldiverna, Portugal, Frankrike och England. Testa du också Momondos sökmotor, dess funktioner och ha en trevlig resa. 

 

Maldiverna, Sun Island, South Ari Atollen

Frankrike, Canal du Midi, kanalbåt

 

Translation
Where do you book your flights and hotels? Have you tried Momondo? Such a good search engine for your next trip. With the tools Flight Insight, Discover and Explore you will find out where to go, when to go and when you get the best price. 

 


Discovering The Planet är ambassadör för . Läs mer om samarbetet här.  

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *