Det är min födelsedag idag. En dag som faktiskt aldrig varit speciellt viktig för mig. Så oftast firar jag inte den alls. För mig är det som vilken annan dag som helst och det finns viktigare dagar. Som Julafton. Så istället för att fira, skriver jag lite här istället.

 

Hösten kom med en rivstart för mig. På alla sätt och viss. Efter resan till Island mådde jag bättre, var piggare än jag varit på över tio år. Vad det beror på vet vi inte. Kanske covidvaccinet, kanske en studie jag var med i eller något annat. Det gjorde att jag vågade tacka ja till ytterligare två resor under samma månad. En till Polen och en till Tjeckien. Det blev dessutom en weekend till Ystad med mamma och syster. September och Oktober har varit allt annat än händelselösa.

 

Men jag borde veta bättre. Den där kroniska tröttheten kommer alltid ikapp och efter Tjeckienresan gjorde den just det. Det är också förklaringen till att publiceringen av inlägg saktat ner här. Jag har inte ens orkat öppna datorn på två veckor. Premiär idag :). Och det är ju ändå ett steg i rätt riktning. Så här kommer månadsvepet med bilder ut mobilen.

 

JOBBRESORNA HAR RIVSTARTAT

Det märks att världen börjar försöka återgå till något som liknar det normala. För oss i min bransch har erbjudandena bara trillat in och man önskar att man hade kunnat tacka ja till alla. Men man måste hinna landa emellan alla resor. För det är ju ändå ett jobb. Man måste hinna producera lite artiklar också. Och gärna innan man börjar blanda ihop resorna :). Just nu känner jag att jag skulle vilja skriva mer om bland annat Mexiko, Samos i Grekland, Polen och Tjeckien. Och det kommer… så småningom.

 

WEEKEND MED MAMMA & SYSTER

Normalt hade jag mamma och syster åkte iväg någonstans för vår årliga weekend. Men på grund av omständigheterna bestämde vi oss för att gör den här hemma istället. Det blev en weekend i Ystad och bodde gjorde vi på Ystad Saltsjöbad. Vi hade supermysigt som vanligt. Men jag kan nog tycka att Ystad Saltsjöbad inte helt uppväger förväntningarna när det kommer till prislappen. Och jag har bott där förr. Men det lär dröja till nästa gång. Finns många andra fantastiska ställen med lägre eller liknande prislapp som är mer värt priset. Som Eriksberg Safaripark. Men fler bilder från Ystad kommer.

 

JAG HAR BLIVIT FASTER TILL EN LITEN MORRIS

Samma dag som jag stod på flygplatsen i Köpenhamn på väg till Tjeckien, blev jag faster till en liten Morris. Å åhh vad liten han var. Och världens snällaste bebis. <3

 

NÄR MAN FESTAR I MEDELÅLDERN :)

När vi lärde känna varandra för tjugo år sedan kallade vi oss tjejer. Numera får man väl kalla oss ladies. För några veckor sedan var det dags för en cavakväll som fullständingt urartade till “disco” ladies way :). Men oj vad kul vi hade.

ÅTERTRÄFF

Kommer ni ihåg väninnan som jag av en händelse träffade på Island i en av dess minsta hamnar? Vi har nu hunnit ha en återträff här hemma med. Världen är kanske inte så stor som man tror.

 

Translation
September and October have been eventfull.  Now it is time to enjoy the memories.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *