Ponza är idylliskt för att hyra egen villa på och här finns många att välja på. Vi fick vår sista natt på Ponza möjligheten att bo i en underbar villa, Villa Il Gabbiano, högt upp på berget. Villan med tre sovrum var hela sinnebilden för ett sommarhus i Italien i min lilla värld. Vitt, vitt, vitt överallt. Fantastisk utsikt över havet och de andra öarna runt Ponza och som upplagt för varma sommarkvällar och vin.

Ponza Viaggi har 150 privata hus till uthyrning. Vissa äger de själva och andra förmedlar de. De flesta turisterna på ön är utländska turister, bortsett från augusti månad då det finns flest italienska turister här. Än så länge är det flest tyskar och österrikare som hittat hit. Om man bokar en villa med agenturen, ordnar de så att man blir upphämtad på flygplatsen och guidad hela vägen till sin villa. Och även om det är en privat villa har man möjligheten att få städhjälp varje dag och någon som kommer in och ordnar frukosten. För första gången på resan fick vi “riktig” frukost. Lycka. Ägg och korv.

Och jag gillade vår villa så mycket att jag tyckte att den förtjänade ett eget inlägg.

 

 

Translation;
Ponza is the perfect place to rent a private villa with it´s amazing views and settings.

 

Foto: © Discovering The Planet 
Källa: [This is your time][Ponza Viaggi]

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *