Ett litet bildspel som sammanfattar min resa till Tyska Rheingau

– Dagens Inlägg är ett Samarbete  –

Tyskland, Rudesheim, Vandring (3)

 

Senaste året har Tyskland överraskat mig gång på gång. Hamburg, Berlin, Timmendorfer Strand, Frankfurt, Wiesbaden, Rüdesheim och Assmanshausen. Därför tror jag att Tyskland kan bli ett av länderna jag kommer försöka besöka mer. Att det ligger väldigt nära hem är ju ytterligare en bra anledning.  

 

Samtidigt som jag var i Rheingau, gjorde Sofia från Fantasiresor Rügen. För mer Tysk inspiration går du så klart till hennes sida. Här kommer en liten sammanfattning av min resa till Rheingau i form av ett litet bildspel. Fler bilder hittar du om du går till kategorin Tyskland.

 

 

Translation:
Here are some pictures from my trip to Rheingau in Germany.

 

Foto: Discovering The Planet

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar