Förra veckan kikade jag på listan över de mest lästa inläggen och mina egna favoriter. Idag tittar jag på listan med de minst lästa inläggen. Jag vet inte riktigt hur jag ska analysera den, men jag ser att två av inläggen är filmer. Trots att det sägs att filmer är det nya formatet för att få ut information idag och att många föredrar film framför foto, verkar det inte vara fallet för oss.

 

Eller kanske det bara betyder att vi inte har bemästrat det mediet riktigt som vi ska än ;). I och för sig är inget av inläggen nedan några stora inlägg, men jag vill ändå slå ett slag för två av dem. Det ena är så klart Görans film från Alonissos. Riktigt fin tycker jag. Det andra är ju så klart inlägget om Monteleone. Av alla besökta byar och städer i Italien, är detta en av min personliga favoriter. Och just detta inlägget handlar om det lilla B&B som vi bodde på, och där jag bodde för andra gången.

 

DE MINST LÄSTA INLÄGGEN PÅ DISCOVERING THE PLANET 2017

#1 Soliga hälsningar Daniela & Göran från Alonissos

#2 Ny film från vårt äventyr på Alonissos, se ön från ovan

 

 

#3 Warszawa på en minut och trettiofyra sekunder

#4 Om att baka bröd utan recept

#5 Skottland, från Inverness till Aberdeen genom ett tågfönster

 

 

#6 På väg till Neapel i Italien och lite resesnack

#7 Min systers Florens

#8 Monteleone D´Orvieto i Umbrien, ett kärt återseende och den Italienska drömmen

 

 

#9 De Koninick, det gamla ölbryggeriet i Antwerpen

#10 GÄSTINLÄGG | En glimt av Titicacasjön i Bolivia

#11 FIKASTUND | Sotnosen´s Korvcafé, en favorit i Kristianstad

 

 

Translation:
Here is the list with the posts that were red the least in 2017.

 

Foto: Daniela Nasteska Olsson

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

 1. Den där listan är ju alltid jobbig…
  För oss brukar det typ alltid bli något Sverige-inlägg som hamnar längst ner. Järnvägsmuseet i Gävle eller något annat glamoröst. :-)

  1. Haha. Järnvägsmuseet! Hade nog tyckt det var värre om det fanns ett inlägg med som jag visste att jag hade lagt mycket tid på. Denna gången kändes listan helt ok :)

 2. Tycker det verkar vara mycket läsvärda inlägg på den listan! Bra idé med en lista över minst lästa; jag har själv funderat på en sån. När man listar mest lästa blir ju dessa alltid ännu mer lästa och de bortglömda glöms ännu mer.

  I många fall kanske tidpunkten för publicering kan spela roll?

  1. Tycker absolut du ska göra en egen lista :). Jag försöker ju publicera på ungefär samma tider, men visst ibland blir det inte så, så du har absolut rätt att det spelar roll. Likaså var man delar inlägget och om man delar.

   1. Precis, ibland spelar det ingen roll hur man gör. :) Jag har publicerat en egen (kort) lista på New York-bloggen nu, tack vare inspirationen från dig: http://www.newyorkmybite.com/2018/01/forra-arets-minst-lasta-inlagg-pa-new.html

    1. Vad kul :). Ska genast in och läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *