Slutet av Februari flöt in i början på Mars. Dagarna började bli lite ljusare och lite grönska börjar synas i parker och trädgårdar. Mars var också första månaden som jag hade något bokat. Beslutet att ta det lite lugnare denna våren har gått hyfsat bra faktiskt. 

 

1# Bästa Låten Just nu
Även om Robin Bengtsson vann årets mello gillar jag fortfarande hans förra låt Constellation Price och har den just nu på min spellista. Nu samlar jag också alla Discovering The Planets månadsfavoriter på Spotify, en lista som är öppen att följa.

2# Bästa TV-serien just nu
Månades serie har varit Shadowhunters. En fantasyserie som jag redan sett men nu såg om. Den har varvats med Anger Management, som är en av de där serierna som jag ser om och om igen. En komediserie med Charlie Cheen som bara är lika rolig varje gång.

3# Månadens Roadtrip / Resa
Det blev en tur till Stockholm och Arlanda och en weekend med en massa andra resebloggare. Trots att jag var lite trött när jag åkte upp, försvann den tröttheten när jag kom dit. Såå givande att umgås med andra som har exakt samma intresse.

4# Ett land jag tittar lite extra på just nu
Kanske inte ett land jag kommer åka till inom det närmaste, men just nu är det mycket om Svalbard och Färöarna. Många av de andra resebloggarna reser och har rest dit.

5# Mars månads mest Inspirerande Bloggare
Jag har ju inte haft datorn igång så mycket denna månaden och faktisk inte orkat läsa så mycket. Så denna månad får detta fält stå tomt.

6# Mina favoritinlägg hos andra bloggare denna månad
Maria på Fantasy Dining har en temablogg som handlar om att äta och bo på väldigt unika och annorlunda ställen. Hennes inlägg om att äta i en Italiensk Tvättstuga i Berlin kändes ju bara galet. Sofias resa till Svalbard inspirerar och lockar med vackra bilder och landskap, du hittar inlägget hos Fantasiresor. Vill också tipsa om Att Resa Podden med Annika och Lisa. Jag har fortfarande inte lärt mig att aktivt lyssna på poddar, men är man intresserad av resor är denna den man bör lyssna på. Där får man tips om allt från att resa med barn, weekendresor, kryssningar och intervjuer med andra resenärer och äventyrare.

7# Månaden favoritinlägg på Discovering The Planet
Mitt eget favoritinlägg denna månad är inlägget om Svenskarnas Rykte runt om i världen. Riktigt roligt att göra researchen till inlägget. Men det som uppskattades mest av er var inlägget om Konsten att lämna rätt dricks.

8# Månadens bästa händelse
Var nog att jag tog mig lite ork och åkte till Stockholm för att umgås med ett gäng Resebloggare. Nätverket Svenska Resebloggar är fullt av inspirerande bloggare som alltid delar med sig, hjälper varandra och tipsar vidare för att vi alla ska bli bättre. Det var en helg full av inspiration och mycket skratt.

9# Detta har hänt på bloggen denna månaden
Jag åkte till Stockholm för att träffa andra resebloggare från nätverket Svenska Resebloggar och hade sååå himla trevligt.

10# Detta har du kunna läsa om på bloggen denna månaden
Denna månaden bloggade jag ganska mycket mindre än vanligt. Viljan har funnits där, men tyvärr inte hälsan. Inläggen denna månad har bland annat handlat om Bali, Svenskarnas Rykte och Konsten att lämna rätt dricks.
Konsten att lämna rätt dricks
On Instagram | Februari 2017
Balis vackra risterrasser
De 13 minst lästa inläggen under 2016
Fem lyxiga boenden på Bali till priset av ett standardhotell hemma
Svenskarnas Rykte Runt om i Världen
Resebloggarkonferens och om att tillbringa en hel helg på en flygplats
Toscana, den gömda staden Lucca och Puccini under bar himmel

#11 Kroppen & Själen
Tyvärr är det fortfarande väldigt lågt och riktigt dåligt med energi. Men jag fokuserar och “vitaminiserar” och ser fram emot bättre dagar.

12# Extra tacksam för just nu
Det kan vara svårt att se positivt på saker när man inte mår bra. Men jag är såå tacksam för min familj, vänner och ett jobb som tillåter att jag kan vara hemma när jag verkligen behöver och jobba när jag kan. När man jobbar drömmer man om fler lediga dagar. När man är dålig längtar man efter att kunna åka till jobbet. Tro det eller ej.

 


Följ gärna Discovering The Planet på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om senaste inläggen. Vi finns också på Facebook, Instagram och Youtube.

 

 

Translation:
Here is a summary of what has been going on in Mars. Have been taking it slow, not as slow as in February, but made a trip to Stockholm meeting other great travelbloggers. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

 1. Tack för tips om podden

  Hoppas du snart får må bättre! Kram

  1. Så lite så och självklart ska man tipsa om bästa resepodden :).
   Och tack ♡

 2. Bra sammanfattning, får verkligen hoppas att du blir stark och frisk igen. kram!

  1. Åh tack fina Linda. En dag i taget. Kan ju bara gå uppåt :)

 3. Åh, hoppas du mår bättre snart! <3 Tack för fina ord och länk. Hoppas du också kommer till Svalbard. Och Färöarna: ja tack! När åker vi? ;-)

  1. Tack finaste du. Med dig, Katarina och Helena åker jag när som helst om jag får hänga på. Bara säg when :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *