Fredagarna denna våren har varit lite speciella. De har varit fyllda med gästbloggare som har delat med sig av sina kunskaper och upplevelser i resandets värld. Och jag är så tacksam att så många ville vara med och förgylla våra fredagskvällar. Så här kommer en liten sammanfattning av alla som har gästat Discovering The Planet denna vår.

Tack alla fantastiska resebloggare som lägger ner så mycket tid på att dela sina upplevelser både här och på sin egna bloggar. Glöm inte att besöka alla en extra gång.
Varmt varmt tack // Daniela

 

LADDA OM
Malin Gustafsson var i Thailand och gästade oss hela Februari och berättade om att leva i Thailand och att jobba som digital nomad. Inlägg Ett. Inlägg Två. Inlägg Tre. Inlägg Fyra.

Malin Inlägg 3 (3)

 

Äntligen Vilse
Katarina Wohlfart skrev om sina  Svenska Pärlor och om ni som mig, inte kan få nog av hennes bilder, gå in på hennes blogg.

svenska_parlor_antligenvilse-4

 

Monkey on A Plane…
Elias skrev om Japan för er som funderar på att besöka landet. Fler tips hittar ni på han blogg.

shibuya-crossing

 

Guy Eats Food
Johan skrev om Arizona i Usa där han bor sedan tio år tillbaka. Läs mer om mat på hans blogg.

Arizona, Johan Magnusson (1)

 

Lanclin
Linnea berättade om att vandra med barn i Tyska Bayern. Är du nyfiken på hur det är att bo i ett annat land, går du bara till hennes sida.

Linnea 2

 

Res Med Barn
Linda Bergstrand från Res med Barn gav annorlunda tips inför ett besök på Gran Canaria. Läs mer om att resa med barn på hennes sida.

Gran Canaria, Res med barn 1

 

Bara Brittiskt
Charlotta Colliander Golding skrev om att resa med tåg och buss genom Storbritannien. På hennes sida kan man hitta massor med information om England och Storbrittanien.

Storbritannien, stonehenge2

 

Marias Memoarer
Maria Nörgard skrev om att uppleva Teneriffa bortom chartern och det finns många fler tips på hennes blogg.

Teneriffa, Candelaria

 

Sanna Rosell
Frilansjournalisten Sanna Rosell berättade om sitt bästa Ecuador. Du hittar många fler fantastiska bilder och berättelser på hennes sida.

Ecuador, På uppdrag i Tulcán

 

Guy Eats Food
Johan Magnusson som gästade oss tidig i vår med en artikel om Arizona gästar oss igen med ett inlägg om att tävla i BBQ.

Arizona, BBQ (5)

 

Igor Nasteski
Vårens gästbloggande avslutades med ett inlägg av min bror som berättade lite om sin resa till Rio de Janeiro i Brasilien.

Rio De Janeiro001

 

Translation;
Every friday this spring I have hade a guestblogger. I am so happy that som many participaded. Here is a reminder of all the bloggers articles. 

 

Foto: Respektive blogg

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR